Mindfulness classes
Voor mindvolleven staat mindfulness voor het doorbreken van je automatische patronen om de regie weer in eigen hand te nemen en keuzes te maken waar je achte staat in plaats van geleefd te worden. De mindfulness classes zijn een mooi vervolg op de mindfulnesstraining of gewoon om er kennis mee te maken. Zo zijn er classes gericht op het onderhouden van de mindfulnessvaardigheden, het toepassen van mindfulness in bijvoorbeeld communicatie, voor op het werk of gewoon om samen te komen en het te hebben over ervaringen.
Yoga lessen
Met yoga kan je ook werken aan je mentale fitheid. Door met aandacht te bewegen en in beweging te zijn kom je dichter bij je zelf en leer je jezelf beter reguleren. Yoga vergoot je concentratie, ontspant en zorgt daarnaast ook voor een betere doorbloeding van je lichaam. Meer loslaten, ruimte en vrijheid om te zijn wie je graag wil zijn.
Acceptatie & Commitment lessen
In deze acceptatie en commitment lessen werken we aan onze waarden en het zetten van stappen in betekenisvolle richtingen. Op weg naar deze richtingen komen er obstakels op ons pad als gedachten, emoties en onzekerheid. Ook hier krijgen mensen tools voor aangereikt om zodoende een rijk en zinvol leven te kunnen leiden.
Meditatiesessies
Meditatie, bezinning en stilte staan in deze sessies centraal. We werken met verschillende meditaties en oefeningen die je kunnen helpen om vriendelijker, bewuster en meer ontspannen in het leven te staan. Daarnaast onderzoeken we innerlijke tegenstellingen en hoe je daar losser van kan komen. Door te mediteren en te reflecteren ga je stap voor stap een vrijere relatie aan met je omgeving, je werk en jezelf.
Mindfulness Compassie
Mindfulness en compassie komen samen in deze begeleide meditaties. We kijken met milde vriendelijkheid naar onszelf, alle gevoelens en gedachten mogen er zijn. Stil staan bij je eigen ervaringen of ervaringen delen met anderen; het mag en kan allemaal. In iedere les staat een thema centraal om je te inspireren in je meditatie. Toelaten wat er is, zodat je met frisse zin weer naar buiten gaat.
RelaxKids
Jonge kinderen moeten vaak al zo veel. Relax Kids lessen helpen kinderen onder andere met ontspannen, zelfvertrouwen opbouwen en het ontwikkelen van fantasie en creativiteit. De lessen bestaan uit beweging en dans, dramaspelletjes, stretchoefeningen, onderlinge kindermassage, ademhalingsoefeningen, positieve affirmaties en mindfulness en ontspanning.
BabyMindfulnesss
Op de melodie van een algemeen bekend kinderliedje doe je samen met je baby in een rustig tempo verschillende oefeningen. De lessen helpen bij het ontwikkelen van een onderlinge band en zijn voor je baby zowel stimulerend als kalmerend. We leggen de nadruk op ‘zijn’, meer dan op ‘doen’. De lessen zijn voor maximaal 4 ouders/verzorgers met hun baby (tussen de 0 en 6 maanden) en je krijgt volop ruimte voor uitwisseling en inspiratie.