Meditatiesessies
Meditatie, bezinning en stilte staan in deze sessies centraal. We werken met verschillende meditaties en oefeningen die je kunnen helpen om vriendelijker, bewuster en meer ontspannen in het leven te staan. Daarnaast onderzoeken we innerlijke tegenstellingen en hoe je daar losser van kan komen. Door te mediteren en te reflecteren ga je stap voor stap een vrijere relatie aan met je omgeving, je werk en jezelf.
Mindfulness classes
Voor mindvolleven staat mindfulness voor het doorbreken van je automatische patronen om de regie weer in eigen hand te nemen en keuzes te maken waar je achte staat in plaats van geleefd te worden. De mindfulness classes zijn een mooi vervolg op de mindfulnesstraining of gewoon om er kennis mee te maken. Zo zijn er classes gericht op het onderhouden van de mindfulnessvaardigheden, het toepassen van mindfulness in bijvoorbeeld communicatie, voor op het werk of gewoon om samen te komen en het te hebben over ervaringen.
Yoga lessen
Met yoga kan je ook werken aan je mentale fitheid. Door met aandacht te bewegen en in beweging te zijn kom je dichter bij je zelf en leer je jezelf beter reguleren. Yoga vergoot je concentratie, ontspant en zorgt daarnaast ook voor een betere doorbloeding van je lichaam. Meer loslaten, ruimte en vrijheid om te zijn wie je graag wil zijn.