Sanne Buitenhuis

Sanne is mindfulnesstrainer en coach en werkt als docent op een hogeschool. Zij geeft vanuit een lichte en positieve instelling mindfulness- en compassiemeditaties. Met een milde vriendelijkheid kijken naar wat er hier-en-nu leeft, vrij van oordelen en met compassie voor jezelf en de ander. In haar begeleiding heeft ze een open en stimulerende houding, met als uitgangspunt dat je steeds opnieuw kunt beginnen.

Joris Gresnigt

Joris Gresnigt is mindfulness trainer en coach. Hij geeft al jaren met veel plezier mindfulness trainingen, in groepen en individueel. Dat doet hij op een lichte, ontspannen en lekker nuchtere wijze. Joris wil graag bijdragen aan een bewustere samenleving door mindfulness en focus op waarden als duurzaamheid.

René Sprenger

René Sprenger is mindfulness trainer en psycholoog. Hij leeft en ademt mindfulness en geeft trainingen aan particulieren en bedrijven. René werkt op een persoonlijke en aandachtige wijze. Hij heeft zichzelf ten doel gesteld zo veel mogelijk mensen de vruchten van mindfulness te laten plukken.

Alexander van Kleef

Alexander van Kleef is als ACT-trainer, meditatieleraar en coach al jaren betrokken bij de ontwikkeling van mensen, teams en organisaties. Centrale thema’s in zijn werk: oog hebben voor jezelf en voor elkaar, trouw zijn aan je waarden en werkplezier. Alexander combineert lichtheid, creativiteit, humor, scherpte en diepgang in zijn begeleiding.

Hester Noort

Hester verzorgt als mindfulness- en compassietrainer individuele mindfulness en ‘Mindful Maatjes’ trajecten. Hester leert je met bewustzijn en veerkracht in het leven te staan en stimuleert je om bij je eigen wijsheid te komen. Als je je door haar laat coachen leer je jezelf ten diepste kennen.

Jolanda Hamers

Jolanda geeft les in yin yoga en Do-In Yoga. Beide yogavormen zijn gegrond in de oosterse leer van de vijf elementen en verwant aan acupunctuur en shiatsu. Jolanda is een mens van de seizoenen. Stevig en licht staat ze in het leven. Ze geeft les op een aardse en stevige manier, met lichtheid en bewustzijn als constanten. Ze ondersteunt mensen bij het voelen en vinden van de balans in zichzelf.

Chaja Vlaming

Chaja Vlaming is Relax Kids Coach. Zij heeft jaren in het basisonderwijs gewerkt, en ze heeft daarnaast ervaring in de kinderopvang met kinderen tussen de 0 en 2 jaar. In de Relax Kids lessen kan zij haar plezier in het werken met kinderen en haar enthousiasme voor mindfulness combineren, net als in de Babymindfullessen. Lessen waarin de ouder/verzorger  op een aandachtige, rustige manier kan werken aan de onderlinge band  met de baby (0-6 maanden).  Bovendien is zij ervaringsdeskundige op het gebied van rouwverwerking, mindfulness en ACT