Mindfulness introductie workshop
Je hoort waarschijnlijk wel eens over mindfulness en misschien lees je er wel eens wat over. Mindfulness is op dit moment best wel 'hot'. En niet geheel onterecht: iedereen is tenslotte gebaat bij meer aandacht in het leven. Wat mindfulness nu precies is en hoe het voelt om mindfulness te ervaren, daarmee kun je in onze workshop mindfulness kennismaken. Van harte aanbevolen als je een training overweegt of gewoon wat meer wilt weten over mindfulness.
Acceptance & Commitment Therapy (ACT) workshop
Stel dat alles mogelijk zou zijn wat zou je dan nu anders gaan doen? Met ACT (uitgesproken als woord, niet als afkorting) sta je stil bij deze vraag en leer je vanuit een optimistische visie weer in contact komen met je waarden. ACT is een 3e generatie gedragstherapie gericht op een zestal basisprincipes. In deze workshop maak je kennis met deze principes en hoe je er je leven er een draai mee kan geven die ongekend is.
Mindfulness retraite
In deze retraite doorloop je de 8 weekse training alleen dan in een tweetal dagen gestopt. Hierdoor ben je 10 uur per dag bezig met mindfulness.
City retraite Utrecht
Een stilte-weekend, een antwoord op het jahtige leven in de stad. Je hoeft een weekend lang niets. Alleen rust, ontspanning, stilte, inzicht in jezelf