Tevreden zijn met onszelf. Weg met perfectionisme!
Niet tevreden zijn met jezelf zorgt voor: burn-out, piekeren en natuurlijk stress. Tevreden zijn met je zelf zorgt voor: glimlachen, verbinding, persoonlijke effectiviteit, energie en misschien ook wel geluk. In de meetups nemen we perfectionisme onder de loep en gaan we opzoek naar alternatieven op basis van theorieën uit de positieve psychologie, acceptatie en commitment therapie, onderdelen van zelfzorg gebaseerd op de compassie training en elementen uit bewustwordings trajecten als mindfulness en geweldloze communicatie.
Acceptance & Commitment Therapy (ACT) workshop
Stel dat alles mogelijk zou zijn wat zou je dan nu anders gaan doen? Met ACT (uitgesproken als woord, niet als afkorting) sta je stil bij deze vraag en leer je vanuit een optimistische visie weer in contact komen met je waarden. ACT is een 3e generatie gedragstherapie gericht op een zestal basisprincipes. In deze workshop maak je kennis met deze principes en hoe je er je leven er een draai mee kan geven die ongekend is.
Mindfulness retraite
In deze retraite doorloop je de 8 weekse training alleen dan in een tweetal dagen gestopt. Hierdoor ben je 10 uur per dag bezig met mindfulness.
City retraite Utrecht
Een stilte-weekend, een antwoord op het jahtige leven in de stad. Je hoeft een weekend lang niets. Alleen rust, ontspanning, stilte, inzicht in jezelf